Sälgrund Luotsiasema

päärakennus päärakennus
ruokasali ruokasali
aula aula
pihapiiri pihapiiri
peseytymistilat peseytymistilat
päärakennus päärakennus
aitta aitta

Lisätiedot ja varaukset puh. 040-5240820
Kaskinen Sea-Charter / www.kaskinenseacharter.fi    VIDEO!
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.">

Löydät meidät myös Facebookista

Voit myös varata yöpymisen online tai tarkastella hintoja Kaskinen Sea Charterin sivuilla.

Sälgrundin vanhan luotsiaseman hirsirakenteinen päärakennus sekä pihapiirin aitat ovat matkailijoiden käytettävissä keväällä aina jäiden lähdettyä ja syksyllä siihen asti, kun pakkanen kiristyy.

Päärakennuksessa on kaksi kahden hengen huonetta, joista toisesta on näkymä avomerelle ja majakan suuntaan. Toisesta avautuu näkymät metsään. Muut huoneet ovat 3-8 hengelle, osassa on kerrossängyt. Luotsiasemalla on myös erillinen päätyhuoneisto, joka sopii erityisesti perheille. Päärakennuksessa on viihtyisät oleskelutilat tulisijoineen, ruokasali, keittiö ja kylpyhuoneita. Päärakennuksen huoneissa vuodevaatteet sisältyvät hintaaan.

Pihapiirin toisessa päässä on komea punavalkoinen majakka, ja sitä kehystää metsät ja kalliot. Pihapiirin tuntumassa olevalta tulipaikalta avautuvat upeat näkymät avomerelle. Pihapiirin tunnelmallisissa aitoissa ei ole lämmitystä, joten niissä voi yöpyä parhaiten kesäkaudella. Aitassa yöpyjän käytettävissä on ulkokäymälä, sekä keittopiste.

Saaren komea sauna on myös majoittujien käytettävissä.

Koirien kanssa matkustavat ovat tervetulleita saarelle, mutta herkän saaristoluonnon ja linnuston takia ne on pidettävä jatkuvasti kytkettynä. Koirat saavat yöpyä luotsiaseman alakerrassa, sekä aitoissa.

Saarelle voi tulla omalla veneellä tai pyytää venetaksikuljetuksen Kaskisten keskustasta tai kalasatamasta, josta merimatka on vain 10 minuuttia.

Venekuljetukset, meriretket, saaren majoitus -ja pitopalvelu Kaskinen Sea-Charter/ www.kaskinenseacharter.fi

kari.haggblom (at) kaskinenseacharter.fi,  040-5240820

esite

 

Visit Kaskinen - esite

Avaa esite uuteen ikkunaan.
Klikkaamalla hiiren vasenta painiketta avatussa julkaisussa voit suurentaa tekstiä ja kuvia.

Vauhdilla matkassa -hanke