Sov i fyrvaktarstugan

Tilläggsuppgifter och bokningar tel. 040-5240820  Video:

Kaskinen Sea-Charter / www.kaskinenseacharter.fi (priser)
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">

ONLINE BOKNING

Sälgrunds gamla lotsstation med dess timmerbyggda huvudbyggnad och stugorna på gården är tillgängliga för turisterna allt från vårens islossning tills dess att höstens kyla smyger på.


I huvudbyggnaden finns två tvåpersoners rum, det ena har utsikt mot havet och fyren. Det andra öppnar vyn mot skogen. De andra rummen är för 3-8 personer, och har våningssängar. Lotsstationen har också en skild sidobyggnad, som är speciellt anpassad för familjer. Huvudbyggnaden  har trivsamma vardagsrum/mötesrum med spisar, matsal, kök och badrum. I huvudbyggnaden ingår sängkläderna  I priset.


På gårdsplanens andra ända finns den stiliga rödvita fyren, som omringas av skog och klippor. Från den närliggande grillplatsen öppnar sig utsikten över havet. I stugorna på gårdsplanen finns ingen värme, så de är anpassade för övernattning sommartid. Övernattaren I stugan har utedass och kokpunkt till sitt förfogande.
Öns fina bastu är också tillgänglig för övernattaren.


De som reser och har hund med sig är välkomna till ön, men för den sårbara skärgårdsmiljöns och fågelbeståndets skull bör hundarna alltid vara kopplade. Hundarna får vistas I nedre våningen, och i stugorna.


Man kan komma med egen båt eller begära båttransport från centrum av Kaskö eller från fiskehamnen, varifrån sjöfärden endast tar 10 minuter.

Följ oss på Facebook

 

esite

 

Visit Kaskinen - broschyr

Öppna broschyren i ett nytt fönster.
Genom att klicka på vänster mus i den öppnade texten kan du förstora text och bild.

Vauhdilla matkassa -hanke