INFO: Kaskö är det gott att leva och verka som företagare! Lediga jobb i Kaskö:

Lediga jobb i Kaskö: INFO
Mera info: www.mol.fi

Visit Kaskinen Video: 

 Kaskö stads näringsombud har inlett sitt arbete 24.4.2017, Johanna Peltoniemi. Du når henne på telefon 050 - 400 0867 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

I Kaskö är det gott att leva och verka som företagare!

Se här vår nya broschyr!

Om du värdesätter en lugn boendemiljö är Kaskö kanske en lämplig boningsort för dig och din familj. Kaskö är en över 200 år gammal genuin trähusstad, där allt finns nära. Havet som omger staden och den vackra naturen är självklara saker för kasköborna – det ständiga skränet, trafikljus och köer hör till världen utanför.

De flesta kasköborna bor mitt i den finländska drömmen: i ett egnahemshus i stadens centrum på högst en kilometers avstånd från havet!

Kaskö är en trygg boningsort. I en småstad bryr man sig om sina medmänniskor.

I Kaskö finns Finlands mest täckande fiberkabelnät! Se:Iltalehti

Staden har ca 1400 invånare, av vilka 70 % är finskspråkiga och 30 % svenskspråkiga. En levande tvåspråkighet kännetecknar staden. Redan i daghemmet vänjer barnen sig vid båda språken. Lågstadieskolorna har en gemensam gårdsplan och i affärerna betjänas kunderna på båda språken – det andra inhemska språket känns inte i någon situation särskilt främmande.

Kaskö är en pittoresk hamnstad som i alla tider välkomnat besökare. En öppen atmosfär är kännetecknande för staden, där man är van att ta emot intryck utifrån året om.

Kom på besök, stanna upp en stund och fundera på om också du vill bo idylliskt. För dig som vill ha ett lugnt och fridfullt liv är staden ett paradis. Vi vill också påstå, att även aktiva människor trivs här. Det finns alltid någonting att göra i vår lilla stad.

Info:Kaskö stadKaskö stads Lediga tomter  1,90€- 6€/m2 Lediga bostadstomter

Lediga industritomter, Lediga hyresbostäder 

Habicum LKV OYEtuovi.com/Kaskinen

 

Vauhdilla matkassa -hanke