No Music summer in 2020

KASKISTEN MUSIIKKIKESÄ 2020 SIIRTYY ENSI VUOTEEN 2021

 

 

Kaskisten musiikkikesä 15.-19.7.2020 siirtyy koronapandemiasta johtuen, uusi ajankohta on
15.-18.7.2021

Kaskisten musiikkikesän taiteelliset johtajat Samuli ja Anna-Mari Peltonen ovat laatineet vuoden 2020 festivaalille ohjelman, jonka keskeinen teema on Ludwig van Beethoven. Hänen juhlavuottaan vietetään tänä vuonna. Ohjelma muusikoineen ja konserttipaikkoineen on ollut jo pitkään valmiina ja olemme iloinneet siitä, että voimme tarjota yleisöllemme jälleen tasokkaita konsertteja upean esiintyjäkaartin voimin. Festivaalin muusikot ovat Samuli Peltonen, sello, Anna-Mari Peltonen, piano, Petteri Iivonen, viulu, Leena Jaakkola, viulu, Veera Myllyniemi, klarinetti, Remi Moingeon, alttoviulu, Johannes Piirto, piano, Tomas Nuñes, sello sekä Kuopion viulukilpailun voittaja, Adrian Ibañez-Resjan. Musiikkikesän vuoden taiteilija on Sonja Lapveteläinen.

 

Nyt olemme järjestäjinä kuitenkin joutuneet toteamaan, että meidän vastuullamme on huolehtia siitä, että sekä yleisöä että muusikoita suojataan parhaalla mahdollisella tavalla. Covid-19 -pandemiasta johtuen on Suomessa 31.7.2020 saakka kielletty yli 500 henkilön kokoontumiset ja festivaalit. Uuden linjauksen mukaan on kesäkuun alusta lähtien yli 50 hengen yleisökokoontumiset kielletty. Koska konserttimme järjestetään sisätiloissa, olemme tulleet siihen tulokseen, että vastuullisina järjestäjinä joudumme siirtämään tapahtumamme ensi vuoteen, jolloin toivottavasti tilanne on toinen.

 

Kaskisten Musiikkikesän työryhmän puolesta

 

Margit Kaseva

8.5.2020

 

 

Kaskisten Musiikkikesän taiteellisina johtajina jatkavat Samuli ja Anna-Mari Peltonen, jotka toimivat jo vuoden 2019 menestyksekkään festivaalin taiteellisina johtajina.

 

Kesän 2020 festivaalin keskeinen teema on Beethoven, jonka juhlavuotta tänä vuonna vietetään. Pääosa konserteista järjestetään Bladhin talolla, jonka loistava akustiikka ja kaunis miljöö ihastuttavat muusikoita ja yleisöä. Kaskisten kirkossa järjestetään jälleen perjantai-illan konsertti ja Vanha Savustamo Kalarannassa inspiroi Musiikkikesän iltamusiikin tapahtumapaikkana.

 

Festivaalin muusikot: Samuli Peltonen, sello, Anna-Mari Peltonen, piano, Petteri Iivonen, viulu, Leena Jaakkola, viulu, Veera Myllyniemi, klarinetti, Remi Moingeon, alttoviulu, Johannes Piirto, piano, Tomas Nuñes, sello,  Adrian Ibañez-Resjan, viulu.

Lastenkonsertissa esiintyy lastenmusiikkiorkesteri Rytmisoppa.

 

Kerromme teille lisää festivaalin ohjelmasta lähiaikoina.

 

Liput: Netticket 

Facebook